Medewerkers van Buurtplein leverde dit jaar een hartverwarmende bijdrage aan Stichting Sravana door een cheque ter waarde van €1505,- te schenken. Een aantal medewerkers van Buurtplein koos ervoor om het bedrag van hun kerstpakket te doneren aan het goede doel. Marleen Leurs, directeur-bestuurder van Buurtplein, overhandigde de cheque vorige week aan Pieter Jan Eshuis, voorzitter en Ineke Bennink, coördinator van Stichting Sravana.

Stichting Sravana biedt vrijwillige zorg en ondersteuning aan mensen in hun laatste levensfase en hun naasten. Het is een bijzondere vrijwilligersorganisatie met maar liefst 70 toegewijde vrijwilligers. Zij bieden, zowel in hun hospice als bij mensen thuis, ondersteuning aan mensen die in hun laatste levensfase zijn. De hospice staat open voor mensen die niet meer thuis kunnen wonen of willen blijven. De vrijwilligers bieden hier dag en nacht zorg en begeleiding. Partners, familie en vrienden zijn altijd welkom.

Marleen Leurs, directeur-bestuurder van Buurtplein, benadrukte het belang van maatschappelijke betrokkenheid en de waardevolle rol die Stichting Sravana vervult in de regio. “Wij zijn trots om een bijdrage te leveren aan het waardevolle werk van Stichting Sravana en hopen dat dit bedrag bijdraagt aan het bieden van comfort en steun aan mensen in hun laatste levensfase en hun dierbaren.”

Pieter Jan Eshuis, voorzitter van Stichting Sravana, nam de cheque vol enthousiasme in ontvangst en bedankte de medewerkers van Buurtplein voor hun gulle donatie. Wij zijn dankbaar voor deze steun en waarderen de betrokkenheid van Buurtplein bij onze organisatie.”