juni 2019

Succesvolle estafetterun BAX2Give

logo Bax2give 

IMG 20190623 WA0009 C        IMG 20190623 WA0040 C          IMG 20190623 WA0041 C


Doetinchem – Na een uitputtende, maar zeer geslaagde estafetterun die zaterdagochtend 22 juni begon in Maastricht, finishten hardlopers en
mountainbikers van Care4Life zondag 23 juni rond 15.00 uur op het Simonsplein in het centrum van Doetinchem.

In de tent van City Beach werd het spectaculaire evenement afgerond een klein feestje. Een feestje dat vooral in het teken stond van vier regionale goede doelen: Stichting Sravana, Inloophuis Oude IJssel, Hospicegroep De Lely en Hospice Zutphen.

Want naast het leveren van een sportieve prestatie, was het er de deelnemers ook om te doen om zoveel mogelijk geld op te halen voor deze goede doelen. En dat is gelukt. Maar liefst €35.200,73 kunnen de vier organisaties met elkaar delen. BAX advocaten en belastingkundigen hebben met Care4Life opnieuw een prachtig evenement neergezet waarbij voor het derde jaar op rij de vier regionale doelen begunstigden waren.

“Deze vier organisaties hebben een ontzettend belangrijke functie binnen onze regio en daar zetten zowel onze deelnemers als de sponsoren zich graag voor in”, aldus Melissa Meffert namens BAX2Give. De begunstigden, alle vier vrijwilligersorganisaties, kunnen mede dankzij bijdragen uit evenementen als Care4Life hun belangrijke werk blijven
doen.

april 2019

BAX2Give-estafetterun voor Achterhoekse hospices en Inloophuis Oude IJssel

logo Bax2give

Een grote groep hardlopers en mountainbikers, waaronder medewerkers en klanten van BAX advocaten belastingkundigen uit Doetinchem, trekken er 22 en 23 juni 2019 op uit om tijdens Care4Life, het nieuwe evenement van BAX2Give, geld op te halen  oor hospices in Doetinchem, Winterswijk, Zutphen en het Inloophuis Oude IJssel in Doetinchem.

De opzet van het evenement is een (ruime) 24-uursestafette, dit jaar van Maastricht naar Doetinchem. De hardlopers zullen in totaal een afstand van circa 20 tot 40 kilometer afleggen en de mountainbikers zo’n 300 tot 400 kilometer.
Melissa Meffert, mede-organisator en advocaat: “Na 5 jaar kou, wind, regen en donkere dagen is er dit jaar voor gekozen het evenement rondom de langste dag van het jaar te laten plaatsvinden. Een deel van de uitdaging ligt er dit jaar wellicht in om het hoofd koel te houden. In plaats van handschoenen, mutsen en thermokleding mag dit jaar de zonnebrandcrème worden meegenomen”, zegt ze glimlachend.

Net als de afgelopen twee jaar komt de opbrengst van het evenement toe aan vier regionale goede doelen, te weten: Inloophuis Oude IJssel, Stichting Sravana, Hospicegroep De Lelie en Hospice Zutphen.

“Deze 4 organisaties hebben een ontzettend belangrijke functie binnen onze regio en de afgelopen jaren is gebleken dat, zowel de deelnemers als de sponsoren, veel gevoel bij deze goede doelen hebben. Wij zetten ons dan ook graag opnieuw voor deze doelen in en hopen wederom een fantastisch bedrag op te halen”, aldus  Melissa Meffert namens BAX2Give.

Promofilm Bax2Give Estafetterun.

 

9 maart 2019

Logo ING
Zaterdag 9 maart 2019 waren Willem Jan Dolk, penningmeester van Sravana en Heleen Klumper, coördinator van Sravana, uitgenodigd op het ING-advieskantoor in Doetinchem in het kader van de actie 'Help Nederland vooruit'. 
Sravana bleek de hoogste score te hebben behaald van de vijf genomineerden uit de Achterhoek. Willem Jan en Heleen mochten een cheque van € 5000 in ontvangst nemen.
Dankzij vele stemmers, die zowel persoonlijk als met behulp van hun netwerk, hun stem uitbrachten voor Sravana is dit schitterende resultaat bereikt.
Onze dank is groot! Fantastisch beste 'stemmers'. Dank jullie wel!

En natuurlijk dankjewel ING voor dit geweldige initiatief.
Mede dankzij dit soort acties kan Sravana haar belangrijke werk doen.