oktober 2019

Rabo Clubkasactie 2019
 
IMG 20191010 WA0000
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
De Rabo Clubkasactie 2019, waarbij leden van de Rabobank hun stem konden uitbrengen op een lokale/regionale vereniging of stichting die financiële ondersteuning goed kan gebruiken, heeft voor Sravana de tweede plaats opgeleverd. Dat betekent het prachtige bedrag van € 1.683,85.
Met veel plezier namen Heleen Klumper, algemeen coördinator en Pieter Jan Eshuis, voorzitter van de Stichting Sravana, dan ook de cheque in ontvangst. Natuurlijk met heel veel dank aan iedereen die op Sravana een stem heeft uitgebracht.

 

 juni 2019

Succesvolle estafetterun BAX2Give

 

 logo Bax2give

IMG 20190623 WA0009 C        IMG 20190623 WA0040 C          IMG 20190623 WA0041 C


Doetinchem – Na een uitputtende, maar zeer geslaagde estafetterun die zaterdagochtend 22 juni begon in Maastricht, finishten hardlopers en
mountainbikers van Care4Life zondag 23 juni rond 15.00 uur op het Simonsplein in het centrum van Doetinchem.

In de tent van City Beach werd het spectaculaire evenement afgerond een klein feestje. Een feestje dat vooral in het teken stond van vier regionale goede doelen: Stichting Sravana, Inloophuis Oude IJssel, Hospicegroep De Lely en Hospice Zutphen.

Want naast het leveren van een sportieve prestatie, was het er de deelnemers ook om te doen om zoveel mogelijk geld op te halen voor deze goede doelen. En dat is gelukt. Maar liefst €35.200,73 kunnen de vier organisaties met elkaar delen. BAX advocaten en belastingkundigen hebben met Care4Life opnieuw een prachtig evenement neergezet waarbij voor het derde jaar op rij de vier regionale doelen begunstigden waren.

“Deze vier organisaties hebben een ontzettend belangrijke functie binnen onze regio en daar zetten zowel onze deelnemers als de sponsoren zich graag voor in”, aldus Melissa Meffert namens BAX2Give. De begunstigden, alle vier vrijwilligersorganisaties, kunnen mede dankzij bijdragen uit evenementen als Care4Life hun belangrijke werk blijven
doen.

Promofilm Bax2Give Estafetterun.

 

9 maart 2019

Logo ING
Zaterdag 9 maart 2019 waren Willem Jan Dolk, penningmeester van Sravana en Heleen Klumper, coördinator van Sravana, uitgenodigd op het ING-advieskantoor in Doetinchem in het kader van de actie 'Help Nederland vooruit'. 
Sravana bleek de hoogste score te hebben behaald van de vijf genomineerden uit de Achterhoek. Willem Jan en Heleen mochten een cheque van € 5000 in ontvangst nemen.
 
Dankzij vele stemmers, die zowel persoonlijk als met behulp van hun netwerk, hun stem uitbrachten voor Sravana is dit schitterende resultaat bereikt.
Onze dank is groot! Fantastisch beste 'stemmers'. Dank jullie wel!

En natuurlijk dankjewel ING voor dit geweldige initiatief.
Mede dankzij dit soort acties kan Sravana haar belangrijke werk doen.